Kuranı publik
[search 0]
Lebih

Unduh Aplikasinya!

show episodes
 
Muaji i Ramazanit është muaj në të cilin ka zbritur Kurani për të qenë udhëzim dhe dritë për njerëzit. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Ekrem Avdiu flet se si gjeneratat e para e trajtuan Kuranin dhe se si ata e arritën krenarinë, lumturinë dhe u bënë shembull për të gjithë myslimanët pas tyre, duke ia dhënë Kuranit një pozitë të posaçme në jetën dhe veprën e tyre.
 
Loading …
show series
 
Sizi Tekfir Etmekten Zevk Almıyoruz! Hastalığınızı Söylüyoruz!! | Murat Gezenler Hocanın Kur'an'ı Kerim ve Peygamberimizin sünnetinden delilleri ile anlattığı ders. İletişim: hakdavetci@gmail.com
 
Loading …

Panduan Referensi Cepat

Google login Twitter login Classic login