Na publik
[search 0]
Lebih

Unduh Aplikasinya!

show episodes
 
Loading …
show series
 
Dokumentasi tina kagiatan NGAWANGKONGKEUN BUKU #2: "Salalar Nyawang Béntang Pasantrén"Klub Baca Spatium. Usép Romli H.M téh pangarang, wartawan, ogé ulama. Dibabarkeun di Limbangan, Kab. Garut, ping 16 April 1949. Pangarang jeung wartawan nu produktip, tos seueur karyana nu dibukukeun. Anjeuna ngantunkeun ping 8 Juli 2020. Mugia ditempatkeun di pan…
 
Dalam episode ini, ada sebuah segmen baru yaitu membacakan bahan bacaan yang menurut saya menarik, baik itu adalah catatan perjalanan, esai, cerpen, ataupun beberapa bagian dari penggalan novel. Untuk permulaan, saya membacakan tulisan Linda Christanty yang berjudul "Kenzaburo Oe dan Gerbang Dewa Guntur" yang terdapat dalam buku "Dari Jawa menuju A…
 
Lubban Rubbbany teh babaturan dalit uing ti jaman sakola. Dina podcast ayeuna, uing ngawangkong tumali kagiatan manehna; disagedengengeun buburuh di Pabrik sapopoena, manehna bari dagang udud, kopi, jeung Puding Cendol. Aya kataji oge kana bucu baca--- Send in a voice message: https://anchor.fm/jurnal-TengKat/message…
 
Loading …

Panduan Referensi Cepat

Google login Twitter login Classic login