Sisen #2 Podkes Jurnal TengKat X Klub Baca Spatium: Ngawangkongkeun Béntang Pasantrén-na Usép Romli

1:05:34
 
Bagikan
 

Manage episode 311800406 series 3186576
Oleh Fikri Gholassahma ditemukan oleh Player FM dan komunitas kami — hak cipta dimiliki oleh penerbit, bukan Player FM, dan audio langsung didapatkan dari server mereka. Tekan tombol Berlangganan untuk mendapat setiap pembaharuan di Player FM, atau salin URL feed ke aplikasi podcast lainnya.
Dokumentasi tina kagiatan NGAWANGKONGKEUN BUKU #2: "Salalar Nyawang Béntang Pasantrén" Klub Baca Spatium. Usép Romli H.M téh pangarang, wartawan, ogé ulama. Dibabarkeun di Limbangan, Kab. Garut, ping 16 April 1949. Pangarang jeung wartawan nu produktip, tos seueur karyana nu dibukukeun. Anjeuna ngantunkeun ping 8 Juli 2020. Mugia ditempatkeun di pangsaéna tempat mungguhing Allah Nu Maha Héman. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/jurnal-TengKat/message

6 episode