Cacarakan Makhorijul Huruf || Ustadzah Lutfie Bayinatu Lutfiah

6:48
 
Bagikan
 

Manage episode 313226353 series 3262907
Oleh Kopeah Nyengcle ditemukan oleh Player FM dan komunitas kami — hak cipta dimiliki oleh penerbit, bukan Player FM, dan audio langsung didapatkan dari server mereka. Tekan tombol Berlangganan untuk mendapat setiap pembaharuan di Player FM, atau salin URL feed ke aplikasi podcast lainnya.
Yuhunkeun Widi Nusaageung Ageungna Utami ka Tth Lutfie Margi Abdi Kamemeut Ku naon nudidugikeun ku tth kukituna ku abdi ieu cacarakan di upload Mugia tth riasa jembar manah ku nguploadna ieu cacarakan upami nu ngupingkeun kana ieu cacarakan hoyong uninga channel yt tiasa langsung wae click link https://youtu.be/r4WhGrw8x5A haturnuhun tth 🙏 Yaqin ieu cacarakan ageung pisan mangfaatna Amin 🙏 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/kopeah-nyengcle/message Support this podcast: https://anchor.fm/kopeah-nyengcle/support

64 episode